Zeilmakerij

In onze zeilmakerij kunt u onder andere terecht voor zeilen, boottenten, bootkappen, sprayhoods en kuiptenten. Alles wordt voor u op maat gemaakt door vakbekwame zeilmakers. Wilt u uw boottent of kap laten repareren of wilt u advies over het onderhoud? Ook hiermee zijn wij u graag van dienst. Wij leveren de hoogste kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Voor reparaties hoeft u geen afspraak te maken. Tijdens onze openingstijden staan wij graag voor u klaar en nemen wij de reparatie in ontvangst. Wij streven er naar om de reparatie binnen maximaal vijf werkdagen klaar te hebben zodat u weer zorgeloos kunt varen!

Jarenlange ervaring
Onze zeilmakers hebben jarenlange ervaring in het maken van boottenten en afdekkleden. Met onze professionele industrie-naaimachines wordt er vakkundig en met liefde voor het vak gewerkt. Heeft u vragen over een boottent of wilt u advies? Onze zeilmakers staan u graag te woord om samen met u uw wensen te bespreken en uitvoerbaar te maken. En uiteraard houden wij rekening met elk budget!

Wassen van uw boottent 
Door invloeden van buitenaf kan het voorkomen dat zich schimmel ontwikkelt op uw boottent, of dat er groene aanslag op de tent zit. Om dit zelf te gaan verwijderren is nog een hele klus! 
Wij zijn inleverpunt voor het laten wassen en impregneren van uw boottent. Uw boottent wordt hier door de wasserij afgehaald en na circa anderhalve week weer netjes en schoon teruggebracht. Tarieven op aanvraag.
 

Volg ons...

via Facebook

Openingstijden

Beima Watersporttechniek en Zeilmakerij is geopend:
Maandag t/m vrijdag van 08.00u tot 17.00u.
Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen.

Wij hebben lunchpauze van 12.00u tot 13.00u

Contact
 
adres : Jachthavenlaan 6
  8937 AM Leeuwarden
mail

: info@watersporttechniekbeima.nl

telefoon : 058-213 5002
: 06-1016 5924
© 2023 Beima Watersport Leeuwarden       Privacyverklaring       Label79       WMMEDiA